vitamin aqua, apa cu vitamine, ceai, chai, merlins chai, merlins beverages, Nestea, Fuze Tea, Lipton, Ice tea, infuzie puternica de ceai, infuzie de ceai, infuzie, infuzie de ceai pe bune

Politica de confidentialitate

General

S.C. MERLINS BEVERAGES S.R.L. (www.vitaminaqua.ro) va multumeste pentru vizita dvs. pe site, precum si de interesul dvs. fata de societate si ofertele sale. Luam in serios protectia datelor dvs. personale si vrem sa va simtiti confortabil vizitand site-ul nostru.


Mai jos va informam despre datele pe care le stocam in legatura cu utilizarea site-ului nostru si despre modul in care sunt utilizate aceste date. Daca site-ul nostru web contine link-uri care va conduc catre site-ul unui alt furnizor, politica de confidentialitate nu este aplicabila site-ului web redirectionat.


Prin acceptarea urmatoarei politici de confidentialitate, sunteti de acord cu colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre S.C. MERLINS BEVERAGES S.R.L., luand in considerare legea privind protectia datelor/Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) si urmatorii termeni si conditii.


Va rugam sa acordati suficient timp sa cititi cu atentie aceasta notificare.

OPERATOR

Operatorul este persoana vizata care raspunde de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal si care decide cu privire la scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal. In acest caz, operatorul de date este:


S.C. MERLINS BEVERAGES S.R.L.

Soci, nr. 5, com. Stefan cel Mare

Neamt, Romania

Telefon: 0756902178

E-mail: contact@vitaminaqua.ro


Puteti contacta responsabilul nostru pentru protectia datelor la contact@vitaminaqua.ro.


Daca doriti sa refuzati colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor dvs. personale de catre S.C. MERLINS BEVERAGES S.R.L. in conformitate cu legea privind protectia datelor, va puteti trimite refuzul prin e-mail la adresa mentionata mai sus. Acest lucru poate duce la incetarea utilizarii serviciului.


Prin refuzul dvs., este posibil ca utilizarea site-ului web sa nu fie posibila din motive tehnice.

Drepturile dumneavoastra

Aveti dreptul de a primi informatii explicite de la S.C. MERLINS BEVERAGES S.R.L. cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am pastrat despre dvs., in mod gratuit.


In plus, aveti urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de acces - Dreptul de a cunoaste datele colectate si modul in care sunt procesate
  • Dreptul la rectificare - Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal daca nu sunt actualizate
  • Dreptul de stergere - Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii - Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Dreptul la portabilitatea datelor - Dreptul de a transfera date cu caracter personal intr-un format citibil in masina
  • Dreptul de a obiecta - Dreptul de a se retrage de la consimtamantul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere - Dreptul de a depune o plangere impotriva S.C. MERLINS BEVERAGES S.R.L. la o autoritate de supraveghere, sau orice alta autoritate de supraveghere din cadrul UE.

Daca doriti sa va exercitati drepturile dvs. ca persoana vizata, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in baza informatiilor de contact furnizate mai sus.

Cand, de ce si cum colectam datele dvs.

De asemenea, trebuie sa colectam, sa procesam, sa stocam si, uneori, sa dezvaluim diferite date cu caracter personal pentru a va putea oferi si pentru a va furniza servicii. Mai jos puteti vedea care dintre datele dvs. de care avem nevoie, in ce scopuri si in ce circumstante dezvaluim datele dvs. altor persoane.


Datele personale sunt informatii din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana dvs., cum ar fi numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, data nasterii, datele despre locatie sau adresa de e-mail.


Dati-ne doar cat mai multe informatii de care avem nevoie.


Deoarece vrem sa va oferim o privire de ansamblu asupra detaliilor, folosim formularul din tabel. Consideram ca acest lucru ne va permite sa va furnizam informatiile intr-o forma transparenta, usor de inteles si usor accesibila intr-un limbaj clar si simplu.


Mai jos va vom arata care date sunt colectate. Deoarece exista tipuri diferite de date, le-am grupat in categorii dupa cum consideram ca informatiile sunt mai usor de inteles.

Datele cu caracter personal pe care le colectam atunci cand vizitati site-ul nostru

Cand deschideti site-ul nostru pentru a va informa despre produsele MERLINS BEVERAGES, dar nu completati formularul de contact, colectam urmatoarele date cu caracter personal:


Categorii de date cu caracter personal Explicatie
Informatii despre dispozitiv ID-ul dispozitivului, sistemul de operare si versiunea corespunzatoare sau alte identificatoare ale dispozitivului
Date de conexiune Ora, data si durata utilizarii site-ului web, originea, adresa IP corespunzatoare si alte date de protocol

Aceste informatii sunt colectate pentru a va afisa site-ul web vizitat. De asemenea, ne limitam la ceea ce este absolut necesar pentru a ne asigura ca respectam un principiu de prelucrare a datelor cu caracter personal, si anume minimizarea datelor.

Datele cu caracter personal pe care le colectam atunci cand vizitati site-ul nostru si completati formularul de contact

Dupa cum vedeti mai sus, respectam principiul minim. Cu cat mai putine informatii, cu atat mai bine. Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite. Daca nu vizitati numai site-ul web, ci doriti sa ne contactati, de exemplu, pentru ca doriti sa distribuiti produsele noastre, va trebui sa completati un formular de contact. Campurile necesare procesarii mesajelor Dumneavoastra sunt marcate ca fiind obligatorii. Fara aceste informatii nu putem raspunde la mesajele dvs. iar in acest scop colectam urmatoarele date personale:


Categorii de date cu caracter personal Explicatie
Date cu caracter personal Nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon
Informatii despre dispozitiv ID-ul dispozitivului, sistemul de operare si versiunea corespunzatoare sau alte identificatoare ale dispozitivului
Date de conexiune Ora, data si durata utilizarii site-ului web, originea, adresa IP corespunzatoare si alte date de protocol
Date de comunicare Comentariile, evaluarile sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail)
Alte informatii Datele pe care ni le furnizati in mod voluntar in timp ce utilizati site-ul, aplicatia sau alte activitati conexe, dar si din alte surse, cum ar fi mass-media sociala sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme)

Pentru a ne asigura ca sunteti de acord cu politica de confidentialitate a MERLINS BEVERAGES, inainte de a trimite mesajul utilizand formularul de contact, veti fi rugat sa va dati acordul pentru folosirea datelor cu caracter personal.


Daca ne furnizati date personale ale unei alte persoane, trebuie sa obtineti acordul prealabil al acelei persoane. In acest caz, trebuie sa informati aceste persoane despre modul in care procesam datele cu caracter personal in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.


Scopuri definite si temeiul juridic

Dupa cum v-am informat deja mai sus, colectam datele dvs. personale numai atunci cand este necesar si scopul este legal si definit anterior. Informatiile din (paranteze) reprezinta temeiul juridic pe care se bazeaza procesele respective. Mai jos am dori sa va oferim mai multe informatii privind scopurile si temeiul juridic:


Care este scopul De ce procesam datele in acest scop
Relatii clienti Atunci cand contactati Serviciul Clienti pentru a obtine informatii sau pentru a face o reclamatie, stocam informatiile pe care ni le furnizati. De exemplu, motivul pentru care ne-ati contactat. In functie de motivul pentru care ne-ati contactati, datele personale pot varia. Pe masura ce vrem sa imbunatatim serviciile noastre pentru dvs., stocam comunicarea scrisa in baza noastra de date. In acest fel, veti primi un raspuns rapid si mutumitor.
Categorii de date cu caracter personal:
Date de comunicare
Alte informatii
Baza legala:
Aceste informatii sunt necesare pentru a va oferi cea mai buna experienta de castig (interes legitim).
Paza si protectie Vrem sa oferim dvs. si tuturor clientilor nostri cele mai bune servicii. Din pacate, nu fiecare vizitator al site-ului nostru este la fel de prietenos ca dvs. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie sa colectam date cu caracter personal care ne ajuta sa identificam potentialii atacatori si astfel sa prevenim riscurile. De asemenea, salvam faptul ca v-am informat despre politica de confidentialitate. In acest scop, politica de confidentialitate a fost pusa la dispozitia dvs.
Categorii de date cu caracter personal:
Date de conectare
Accesati datele
Baza legala:
Suntem obligati din punct de vedere legal sa va protejam datele in mod corespunzator (respectarea obligatiilor legale) iar protejarea societatii este in interesul nostru (interes legitim).

Procesare ulterioara bazata pe interesul nostru legitim

Pe langa scopurile si bazele juridice mentionate mai sus, procesam si datele dvs. cu caracter personal din asa-numitul interes legitim. Un interes legitim este in special prelucrarea datelor cu caracter personal intr-un grup de societati, procese de securitate a retelelor si a informatiilor sau activitati de marketing direct.


Folosim datele dvs. personale pentru a ne urmari interesele legitime, cu conditia ca drepturile si libertatile dvs. sa nu prevaleze. Pentru a concilia interesele noastre cu drepturile tale, am introdus mecanisme adecvate de operare. Procesele descrise mai jos au fost supuse unui test pentru a va asigura ca drepturile si libertatile dvs. nu sunt afectate de prelucrarea noastra. Aceste procese includ:


Proces bazat pe interes legitim Explicatie
Publicitate Va vom trimite un e-mail pentru a va prezenta produse noi, pentru a efectua sondaje de opinie si studii pentru a ne imbunatati serviciile. Puteti contesta prelucrarea ulterioara a datelor in scopuri publicitare cu fiecare e-mail. Desigur, puteti contacta responsabilul nostru pentru protectia datelor direct la contact@vitaminaqua.ro daca doriti sa obiectati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. in scop publicitar sau pentru informatii suplimentare cu privire la aceasta intrebare.
Marketing prin e-mail Ne dorim sa prevenim buletinele informative generice si masurile de marketing neoperate. Prin urmare, vom selecta tranzactiile care se potrivesc intereselor dvs. si va vom contacta daca credem ca informatiile ar putea sa va fie de ajutor. Puteti contesta prelucrarea ulterioara a datelor in scopuri publicitare cu fiecare e-mail. Desigur, puteti, de asemenea, sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor direct la contact@vitaminaqua.ro daca doriti sa obiectati referitor la prelucrarea datelor dvs. in scopuri publicitare sau pentru informatii suplimentare cu privire la aceasta problema.
Date de masurare Pentru a ne imbunatati serviciile, vom colecta diferite date de masurare, pe care nu le putem aloca pentru dvs. sau pentru un profil. Acest lucru ne ajuta sa optimizam reclamele noastre.
Alte informatii Daca decideti in mod voluntar sa impartasiti informatii care depasesc informatiile obligatorii, suntem, desigur, bucurosi. In acest fel, putem continua sa imbunatatim serviciul nostru. Acestea sunt date pe care le furnizati in mod voluntar atunci cand utilizati site-ul nostru web, aplicatiile noastre, dar si informatii din alte surse, cum ar fi mass-media sociala sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme).
Evaluarea calitatii Pentru a va oferi servicii in permanenta mai bune, evaluam in mod regulat succesul sau cauzele potentiale ale masurilor de marketing nereusite. Pentru aceasta, analizam, de exemplu, daca buletinele noastre de stiri sunt deschise, iar continutul este de asemenea ales.

Cand stergem datele dumneavostra

In general, stergem datele dupa ce scopul a fost indeplinit. Regulile exacte de stergere sunt definite in conceptele noastre regionale de stergere. Diferite reguli de stergere se aplica in functie de scopul procesarii. In cadrul notiunilor noastre de stergere am definit diferite clase de date si perioade de stergere a regulilor atribuite acestora. Datele colectate sunt marcate cu o regula de stergere. Cand perioada de pastrare este indeplinita, datele stocate vor fi sterse in consecinta.Vom sterge datele dvs. personale daca doriti si ne anuntati sau dupa zece ani de la colectarea datelor dvs.


Pe langa regulile de stergere definite de noi, exista si alte perioade de pastrare legala pe care trebuie sa o respectam. De exemplu, datele fiscale trebuie pastrate pentru o perioada cuprinsa intre sase si zece ani sau chiar mai mult in unele cazuri. Aceste perioade speciale de pastrare variaza in functie de cerintele legale locale.Prin urmare, in ciuda solicitarii de stergere a datelor dvs., este posibil sa mai stocam unele date stocate datorita reglementarilor legale. In acest caz, vom restrictiona datele de la prelucrarea ulterioara.

Cui dezvaluim datele dvs.

In sectiunea urmatoare va rugam sa va informati cu cine si in ce conditii va vom transfera datele.

Ce terte parti au acces la datele cu caracter personal

Nu furnizam datele dvs. unor terte parti neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a activitatii noastre, obtinem serviciile furnizorilor selectati si le oferim un acces limitat si strict monitorizat la unele dintre datele noastre. Cu toate acestea, inainte de a transmite datele personale catre aceste societati partenere pentru a le procesa in numele nostru, fiecare societate individuala efectueaza un audit. Toti destinatarii de date trebuie sa respecte cerintele legale de protectie a datelor cu caracter personal si sa demonstreze nivelul de protectie al datelor cu dovezi corespunzatoare.In cele ce urmeaza, va informam in mod transparent si usor de inteles cu privire la toti destinatarii de date cu motivele respective:


Destinatar de date Motiv
Furnizor extern de servicii Dupa cum v-am indicat deja mai sus, nu numai ca avem o comunicare in cadrul membrilor grupului nostru, dar si cu furnizorii externi de servicii. Ei sprijina operatiunile noastre de afaceri in evaluarea si optimizarea campaniilor noastre de marketing, dar si in furnizarea de publicitate personalizata, furnizarea de solutii IT si infrastructura sau securitatea operatiunilor noastre comerciale, cum ar fi identificarea si rezolvarea disfunctionalitatilor.
Autoritatile de urmarire penala si procedurile judiciare Din pacate, se poate intampla ca unii dintre clientii si furnizorii nostri de servicii sa nu se comporte corect si sa ne faca rau. In aceste cazuri nu suntem obligati doar sa predam date cu caracter personal din cauza obligatiilor legale, dar este si in interesul nostru sa prevenim daunele si sa ne punem in aplicare cerintele si sa respingem pretentiile nejustificate.

Informatii despre cookie-urile noastre
Definitia cookie-urilor si a cookie-urilor pe care le folosim

Pentru a face vizita atractiva in site-ul/aplicatia noastra si pentru a permite utilizarea anumitor functii, folosim asa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt fisiere text mici stocate pe dispozitiv. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt sterse dupa terminarea sesiunii de browser, adica dupa inchiderea browserului dvs. (asa-numitele cookie-uri de sesiune). Pe dispozitivul dvs. raman alte cookie-uri care ne permit noua sau asociatului nostru sa recunoasca browser-ul dvs. la urmatoarea vizita (cookie persistent). Puteti seta browser-ul dvs. astfel incat sa fiti informat in legatura cu setarea cookie-urilor si sa decideti in mod individual acceptarea acestora sau sa excludeti acceptarea cookie-urilor pentru cazuri specifice sau in general. Neacceptarea cookie-urilor poate limita functionalitatea site-ului/aplicatiei noastre.

Ce categorii de module cookie exista?

Strict necesare cookies necesare pentru a vizita site-ul/aplicatia pentru a putea utiliza functiile acestuia. Fara aceste cookie-uri, functionalitatea nu poate fi garantata, cum ar fi actiunile efectuate in timpul vizitei (de exemplu, introducerea textului), chiar si atunci cand navigati pe paginile site-ului.

Cookie-urile functionale permit unui site/aplicatie sa salveze informatiile furnizate deja (cum ar fi numele de utilizator, selectia limbii sau locatia in care va aflati) si sa imbunatateasca capacitatea utilizatorului de a oferi caracteristici personale. Aceste cookie-uri colecteaza informatii anonime si nu va pot urmari miscarile pe alte site-uri web.

Cookie-urile de performanta colecteaza informatii despre utilizarea unui site/aplicatie - de exemplu, paginile pe care un vizitator le viziteaza cel mai des si daca primeste mesaje de eroare de pe o pagina. Aceste module cookie nu stocheaza informatii care permit identificarea utilizatorului. Informatiile colectate sunt agregate si anonime. Aceste cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru a imbunatati performanta unui site/aplicatie si, prin urmare, pentru experienta utilizatorului.

Refuzarea utilizarii cookie-urilor

Daca nu doriti ca S.C. MERLINS BEVERAGES S.R.L. sa colecteze si sa analizeze informatii despre vizita dvs., puteti sa faceti acest lucru in orice moment pentru viitor (opt-out). Daca doriti sa obiectati, va rugam sa ne contactati conform informatiile de contact mentionate mai sus. Pentru implementarea tehnica a acestei contradictii, in browserul dvs. va fi setat un cookie de oprire. Acest modul cookie este destinat exclusiv scopului de a va cartografia opozitia. Retineti ca, din motive tehnice, un modul cookie de renuntare poate fi utilizat numai pentru browserul din care a fost setat. Daca stergeti cookie-urile sau utilizati un alt browser sau dispozitiv, va trebui sa renuntati din nou.

Cookie-urile pe care le folosim de la terte parti

Google Analytics Lucram cu Google Analytics. Acesta este un serviciu de analiza web al companiei Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; "Google"). Informatiile generate de cookie-ul Google Analytics cu privire la utilizarea site-ului nostru de obicei sunt transmise si stocate de Google pe un server din SUA. Anonimizarea IP a fost activata pe site-urile noastre, astfel incat adresa IP a utilizatorilor Google in statele membre ale Uniunii Europene sau in alte state contractante ale Acordului privind Spatiul Economic European sa fie scurtata in prealabil. Numai in cazuri exceptionale, adresa IP completa va fi trimisa pe un server Google din SUA si scurtata acolo. Google va folosi aceste informatii in numele nostru pentru a evalua utilizarea site-ului dvs. pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web si pentru a ne furniza alte servicii legate de utilizarea site-ului si utilizarea internetului. Adresa IP furnizata Google Analytics ca parte a serviciului Google Analytics nu va fi fuzionata cu alte date Google. Puteti preveni stocarea cookie-urilor printr-o setare corespunzatoare in software-ul browserului dvs. cu toate acestea, subliniem faptul ca in acest caz este posibil sa nu puteti utiliza in totalitate toate functiile acestui site web.


De asemenea, puteti impiedica Google sa colecteze si sa prelucreze datele generate de cookie si legate de utilizarea site-ului web (inclusiv adresa IP), instaland plug-in-ul de browser disponibil la urmatorul link:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.